Over het boek

Leren zwemmen is leuk! is geschreven voor ouders van kinderen die op zwemles zitten.

Vind jij het leuk om samen met je kind te zwemmen? Voelt jouw kind zich nog niet prettig en vertrouwd in het water? Lukt het je zoon nog steeds niet om door het gat in het zeil te zwemmen? Heeft jouw dochter best veel tijd nodig om de schoolslag onder de knie te krijgen? Dan besluit je misschien wel om samen met je kind te gaan oefenen. Wat kun je dan allemaal doen? Hoe kun je dat het beste aanpakken? Dát lees je in dit boek.

Bestel het boek hier

Leren zwemmen is leuk! is september 2016 verschenen en uitgegeven door Propulz.tP.

  • paperback
  • 160 pagina’s, full-color gedrukt
  • bestel het boek  voor € 17,95 inclusief BTW
  • In Nederland betaal je geen verzendkosten.

Meer weten? Blader eens door het inkijkexemplaar.

Kinderen leren door te spelen. Daarbij is ieder kind uniek. Wat de één zomaar kan, kost de ander meer oefentijd. Leren gaat gemakkelijker en sneller als het leuk is. Door succes groeit het zelfvertrouwen en dat zorgt er weer voor dat een kind zin krijgt om in te gaan op nieuwe uitdagingen.

Aan de hand van de vele tips en ideeën in dit boek wordt duidelijk hoe ouders hun kinderen kunnen helpen zelfvertrouwen en plezier in zwemmen te ontwikkelen. Waardoor het leren zwemmen (weer) leuk wordt én mogelijk sneller gaat.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 01.51.59

Wil je meer dan 10 exemplaren bestellen? Kijk dan hier.

Over de schrijver
Bewegingswetenschapper Titeke Postma is één van de ontwikkelaars van het Zwem-ABC. Ze weet als geen ander wat kinderen leren tijdens de zwemles en waarom. Vanuit haar bedrijf Propulz.tP begeleidt Titeke zwembadteams om het leren zwemmen op een nog hoger niveau te brengen. Zodat alle kinderen plezier krijgen in zwemmen en dit hun leven lang volhouden.

Privacybeleid

BewarenBewaren

BewarenBewaren